Κωνσταντίνος Βασάλος: Η “άγνωστη” πρόταση για να παίξει σε σίριαλ και ο λόγος που την αρνήθηκε!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι κατασταλαγμένος και απόλυτα συνειδητοποιημένος στα «θέλω» και στις φιλοδοξίες του. Ο (πολύ ωραίος) συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα!» του Open TV παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Αλέξανδρο Πρίφτη πώς του είχε γίνει πρόταση να παίξει σε σίριαλ, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, την οποία όμως αρνήθηκε.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Αν σου πρότειναν να παίξεις σε ένα σίριαλ, όπως έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα το τολμούσες;

Μου το είχαν προτείνει! Για την ακρίβεια, μου είχαν πει ότι είχαν έναν ρόλο για ένα νέο σίριαλ και, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής, το απέκλεισα αμέσως. Τους είπα: «Όχι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν το κάνω!». Μπήκα στην τηλεόραση, προσπαθώ να κάνω κάτι σε αυτό τον χώρο, τώρα αν έμπαινα και στην υποκριτική, καταλαβαίνεις τι θα άκουγα. «Τι δουλειά έχει αυτός εδώ;», «μπήκε σε ένα reality και νομίζει πως θα γίνει ηθοποιός», θα έλεγαν. Βέβαια, ο άνθρωπος που μου έκανε την πρόταση, είναι πολύ αξιόλογος και μεγάλο όνομα στον χώρο του. Όταν του εξέφρασα τις ανασφάλειές μου, μου είπε: «Να μη φοβάσαι το τι θα ακούσεις, να μη σε νοιάζει, κάνε ό,τι θες!». Μετά σκέφτηκα ότι δεν είχα λόγο να το κάνω, είμαι σε μία εκπομπή και είμαι καλά, δεν ήθελα να κάνω κι άλλο βήμα.

Σε ποια σειρά θα έπαιζες;

Το «αστείο» είναι ότι η σειρά αυτή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Ήταν μία κουβέντα που έγινε και τελικά καλώς είπα όχι, διότι η δουλειά αυτή δεν έγινε ποτέ. Επομένως, δικαιώθηκα με έναν τρόπο.

Read More

And More