Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρία Παπαγεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το ταξίδι του στο εξωτερικό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα σε έναν εξωτικό προορισμό, με τις αναρτήσεις του από τα ίδια μέρη με τα οποία βρισκόταν η Μαρία Παπαγεωργίου να φουντώνουν ακόμα περισσότερο τις φήμες που τους θέλουν σε σχέση. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν που τον συνάντησαν, δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει.

«Δε θα πω κάτι για τα προσωπικά μου. Έχω πει χίλιες φορές ότι για τα προσωπικά μου δε θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, με τον ίδιο να απαντά,«Τηλεοπτικά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Επέστρεψα ανανεωμένος, ξεκούραστος… Προτάσεις άλλες δεν έχω, αλλά και να είχα, δε θα τις έλεγα γιατί δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα όταν είμαστε σε μια εκπομπή… Για του χρόνου δεν ξέρω τίποτα. Μακάρι να ανανεώσουμε και να συνεχίσουμε όπως είμαστε, με την ίδια ομάδα, και γιατί όχι να γίνουν και νέες προσθήκες…

Με τη Σίσσυ εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, και πάντα την ενημερώνω, δεν την αφήνω στην άγνοια… Είναι ένας άνθρωπος που είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Είναι οικογένεια… Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Breakfast@Star.

Read More

And More