Κωνσταντίνος Βασάλος: Η δήλωση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που θα συζητηθεί!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η δήλωση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που θα συζητηθεί! | tlife.gr

Ένα χρόνο σχέσης μετρούν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η σχέση του φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο personal trainer, μάλιστα, σε πρόσφατα συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life, αποκάλυψε αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ένας γάμος. «Προς το παρόν ζούμε αρμονικά σαν ζευγάρι, ο γάμος δεν επείγει εγώ είμαι 28 και η Ευρυδίκη 31, δεν μας πήραν τα χρόνια αλλά δεν είμαστε και μωρά παιδιά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, δεν χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις«, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να παραδεχτεί πώς βλέπει την Ευρυδίκη σαν τη μητέρα των παιδιών του. «Στο πρόσωπό της βλέπω την μητέρα των παιδιών μου, η Ευρυδίκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις . Για να είμαστε ένα χρόνο μαζί το έχω στο μυαλό μου, γιατί είναι ένα κορίτσι συνειδητοποιημένο, ξέρει τι θέλει, δεν αμφιταλαντεύεται ποτέ. Οι γονείς μου την συμπαθούν πάρα πολύ γιατί είναι ένα άτομο πολύ φιλικό και συναισθηματικό«, εξομολογήθηκε.

READ more