Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλα τα makeover στην εμφάνισή του – Από την πρώτη συμμετοχή στο Survivor μέχρι σήμερα

Νέα σελίδα φαίνεται πως γύρισε στη ζωή του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του από το Survivor All Star, έδωσε οριστικό τέλος στις φήμες για την προσωπική του ζωή, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο γοητευτικός personal trainer, αυτό το διάστημα κάνει διακοπές με την παρέα του, ενώ πειραματίζεται με το look του, κάνοντας αλλαγές που ξαφνιάζουν τους followers που τον ακολουθούν στο instagram. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που γνωρίσαμε το 2017 στo πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, φέτος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο έχοντας πλέον στην πλάτη του τηλεοπτική εμπειρία. Μην ξεχνάμε ότι μεσολάβησε η συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η συμμετοχή του στο ριάλιτι του Star, Asia Express.

  • 2017 – Κωνσταντίνος Βασάλος 

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απασχόλησε για αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα σχετικά με την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δυο τους έζησαν για μεγάλο διάστημα κάτω από την ίδια στέγη, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που ξέσπασαν οι φήμες για το τέλος στη σχέση τους.

Για τέσσερις περίπου σεζόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου για την εκπομπή, «Έλα Χαμογέλα» η οποία μετά τη μετακόμισή της από το Open στο Mega μετονομάστηκε σε «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή προκειμένου να ζήσει μια νέα εμπειρία στην Ασία.

  • Ιούλιος 2022 – Κωνσταντίνος Βασάλος

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2022-23 συμμετείχε στο ριάλιτι του Star, Asia Express, όπου μαζί με τον γνωστό youtuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) κλήθηκαν να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες και δυσκολίες, από τις οποίες ωστόσο τερμάτισαν ως νικητές.

Και ενώ καλά – καλά δεν πρόλαβε να γεμίσει τις «μπαταρίες» του από το Asia Express, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο έξι χρόνια μετά, αποφασισμένος για άλλη μια πρωτιά.

  • Ιανουάριος 2023 – Κωνσταντίνος Βασάλος

Το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με τους πιο δημοφιλείς παίκτες να επιστρέφουν, έτοιμοι να ζήσουν από την αρχή αυτή τη μεγάλη εμπειρία.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο όλα είναι διαφορετικά. Με μακριά μαλλιά, ατάκες φωτιά και όχι και τόσο πετυχημένες αποδόσεις στον στίβο μάχης, ο 33χρονος πλέον personal trainer δεν θυμίζει σε πολλά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor, ενώ αποχωρεί λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό.

  • Ιούνιος 2023 – Κωνσταντίνος Βασάλος

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τον persona trainer με διάθεση για μεγάλες αλλαγές.

 

  • Ιούλιος 2023 – Κωνσταντίνος Βασάλος

Στα μέσα του καλοκαιριού, ο πρώην παίκτης του Survivor κάνει την έκπληξη και ποζάρει με ράστα, παρουσιάζοντας στο instagram τη νέα αλλαγή στα μαλλιά του.

Αύγουστος 2023 – Κωνσταντίνος Βασάλος

Μετά τις διακοπές του στην Πάρο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει «αντίο» στα ράστα και αυτή τη φορά ποζάρει με afro look στην πιο ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή του!

Μακριά ή κοντά μαλλιά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραμένει ένας από τους πιο εντυπωσιακούς άνδρες που πέρασαν ποτέ από το Survivor.

 

Read More

And More