Κωνσταντίνος Βασάλος: Το Survivor All Star, οι γυναίκες που «σφάζονταν» για εκείνον και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που έχει καταφέρει να μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στις ζωές μας ενώ, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στο Survivor All Star.

Η πρώτη φορά που τον γνωρίσαμε, ήταν το 2017 όταν ακόμη ήταν 27 ετών και είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τότε, είχε δηλώσει ότι είναι personal trainer και ναυαγοσώστης. Ασχολήθηκε με το body building, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως ήρεμο, αισιόδοξο, με χιούμορ, πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα γυναικεία βλέμματα με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, ενώ μέρα με τη μέρα γινόταν όλο και καλύτερος στους στίβους μάχης, στοιχεία που τον οδήγησαν μέχρι τον ημιτελικό.

Οι γυναίκες που «σφάζονταν» και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Όσο εκείνος βρισκόταν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, στον έξω κόσμο δυο γυναίκες “σφάζονταν” για τα μάτια του, διεκδικώντας η καθεμία τον τίτλο της συντρόφου του.

Από τη μια η Βασιλική Αγιαννοπούλου που υποστήριζε πως είναι σε σχέση με τον γοητευτικό personal trainer ενώ είχαν χωρίσει – όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα – και από την άλλη η Μαρί Ρόουζ που του είχε στείλει και μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας, η οποία δήλωνε ότι πριν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο της είχε ζητήσει να τον περιμένει να επιστρέψει. Βέβαια, οι δικές του δηλώσεις κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, άφησαν να εννοηθούν πως η κύπρια personal trainer είχε… παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Με την έξοδό του από το παιχνίδι όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε να διαχειριστεί πέρα από τις δυο κοπέλες που διεκδικούσαν μια θέση στην καρδιά του, και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση με την πρώην συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φήμες που επιβεβαιώθηκαν λίγους μήνες μετά, με τη σχέση των δυο τους να προχωρά μέχρι το πρόσφατο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2022. Οι δυο τους έδειχναν ερωτευμένοι ενώ ακόμη και τώρα, που -σύμφωνα με φήμες καθώς οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί τίποτα- έχουν χωρίσει, συνεχίζουν να τρέφουν τρυφερά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Αυτό αποδεικνύεται και από την αγκαλιά που αντάλλαξαν κατά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το φετινό Survivor All Star.

Η καριέρα στην τηλεόραση

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να κερδίσει επάξια μια θέση σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Από το Survivor Panorama με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα, χαμογέλα” που λίγο αργότερα μετακόμισε στο Mega και έγινε “Χαμογέλα και πάλι”.

Όταν όμως ένιωσε πως δε μπορεί πλέον να υποστηρίξει τον ρόλο του εκεί καθώς η επικαιρότητα είχε γίνει πιο σκληρή και άγρια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε και μπήκε στο Asia Express όπου μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου κατάφεραν να μας χαρίσουν μερικές απολαυστικές στιγμές και να βγουν τελικά νικητές.

Η επιστροφή στο ριάλιτι επιβίωσης και τα χαμηλά στατιστικά

Στο φετινό Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχει καταφέρει να δείξει ακόμη τις αγωνιστικές του ικανότητες αφού παρά την ταχύτητά του, η απόδοσή του στους στόχους δεν είναι καθόλου καλή, γεγονός που τον κατατάσσει σε πολύ χαμηλή θέση στα στατιστικά.

Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε καταφέρει να μη βγει ούτε μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Το χιούμορ και οι ατάκες του είχαν καταφέρει να τον κάνουν συμπαθή στν ομάδα.

Το κλίμα όμως τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει λίγο να αλλάζει, αφού εκτός του ότι ψηφίστηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση, κάποιοι συμπαίκτες του έχουν αρχίσει να στρέφουν τα βέλη τους επάνω του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μας απασχολήσει για καιρό ακόμα! Είτε μέσα στο Survivor All Star, είτε εκτός!

Δες παρακάτω μερικές αντιδράσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

 

Read More

And More