Κόνυ Μεταξά: Έγινε 25 χρόνων και γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον… μπαμπά της!

Τα γενέθλιά της είχε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνυ Μεταξά και τα γιόρτασε παρέα με τους φίλους και τον μπαμπά της. Η νεαρή καλλιτέχνιδα που ήρθε από την Αμερική και μετά την υποκριτική θέλησε να ασχοληθεί με το τραγούδι… έγινε 25 χρόνων και έκανε μεγάλη γιορτή.
Με καυτό σορτσάκι και ανατρεπτικό λουκ (έτσι την έχουμε συνηθίσει άλλωστε) βρέθηκε σε γνωστό στέκι στην Αθήνα, έφαγε με φίλους και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της κάνοντας μια ευχή. Στο πλευρό της, εκτός από την κολλητή της, την Josephine ήταν και ο μπαμπάς της. Ο Λευτέρης Πανταζής, άλλωστε, ήταν αυτός που την παρότρυνε να ανέβει και στη πίστα και να συμμετέχει στο σχήμα του Caramela με τον Πάνο Καλλίδη και τους Knock Out.

Το κορίτσι του ΛΕΠΑ, αφού δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική, ακολουθεί τώρα τα βήματα του πατέρα της και την βλέπουμε σε ένα ρόλο έκπληξη στο πλευρό του. Η Konnie Metaxa, που μετά και τη νέα της επιτυχία με τον Arva παίρνει το «Risko» και ραπάρει μαζί με τους Knock Out αλλά και τον Λευτέρη Πανταζή, σε μία συνεργασία έκπληξη πατέρα και κόρης που δε είχαμε φανταστεί!

Δες φωτογραφίες από το party γενεθλίων:

Read More

And More