Κοραλία Καράντη: “Η ασθένεια της μητέρας μου με απορρόφησε πολύ”

Το βράδυ της Δευτέρας, η ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος-συγγραφέας Τασούλα Επτακοίλη βρέθηκαν στο “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ και μας χάρισαν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα, γεμάτη αφηγήσεις ιστοριών.

Η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην απώλεια της μητέρας της. Η Κοραλία Καράντη τόνισε επίσης ότι αντιμετώπισε το “πρόβλημα της προκατάληψης” εξαιτίας της ομορφιάς της καθώς έπρεπε διαρκώς να αποδεικνύει πως δεν είναι απλά όμορφη αλλά έχει μυαλό και ικανότητες.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς. Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχαν την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα» δήλωσε η Κοραλία Καράντη.

 

«Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Ένας άσχημος άνθρωπος πείθει ότι κάτι τρέχει μαζί του. Όταν είσαι όμορφος κάνει τους άλλους καχύποπτους, ότι μπορεί μέσα να είναι ακατοίκητο. Εγώ έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι».

Read More

And More