Κοραλία Καράντη: «Με τα ετεροθαλή μου αδέρφια στη Νότια Αφρική δεν γίναμε ποτέ οικογένεια»

Η Κοραλία Καράντη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Στούντιο 4”. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και τους γονείς της που χώρισαν όταν ακόμη εκείνη ήταν πολύ μικρή αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο πατέρας της έφυγε για τη Νότιο Αφρική γεγονός που τους έκανε να απομακρυνθούν.

«Ο μπαμπάς μου ήταν απών. Έφυγε ο καημένος, πήγε στη Νότιο Αφρική. Έφυγε πολύ νέος, πήγε να βρει την τύχη του στη Νότιο Αφρική. Εκεί, έκανε άλλη οικογένεια. Και έτσι απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν απών από τη ζωή μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2-2,5 ετών και έφυγε όταν ήμουν 6. Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ερχόταν συχνά» είπε η Κοραλία Καράντη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια που δημιούργησε ο πατέρας της στη Νότιο Αφρική και τα ετεροθαλή της αδέρφια με το οποία όπως είπε δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν οικογένεια.

«Στη Νότιο Αφρική έχω τον αδερφό μου, τον μεγάλο. Ο μικρός έχει αποχωρήσει. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ποτέ οικογένεια λόγω πολλών πραγμάτων. Εδώ πολλές φορές δε μπορείς να έχεις καλή σχέση με τα αδέρφια που είστε από τους ίδιους γονείς. Είναι δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων. Είναι περίπλοκες. Είναι τα πράγματα που κουβαλάνε οι γενιές. Μια αλυσίδα πραγμάτων και τραυμάτων που δε μπορούν να διαχειριστούν καλά οι άνθρωποι και έτσι τραυματίζονται οι νεότερες γενιές» είπε.

Read More

And More