Κοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επώνυμο και η εμμονή με τους μεγαλύτερους άντρες

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη ήταν η δεύτερη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης 19/10. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πατρικό πρότυπο που έλειπε από τη ζωή της μέχρι την ηλικία των εννέα ετών εξηγώντας παράλληλα την εμμονή που είχε παλαιότερα με τους μεγαλύτερους άντρες αλλά και τον λόγο που δεν αποκαλύπτει ποιο είναι το πραγματικό της επώνυμο.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της.

Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη» ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα» πρόσθεσε η Κοραλία Καράντη.

 

Read More

And More