Κοραλία Καράντη: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί. Δεν πρόλαβα»

Θεωρεί πως υπήρξε θύµα της τηλεόρασης. Επακόλουθο της τηλεόρασης, ειδικά στις µέρες µας, είναι και η δηµοσιότητα. Όταν τα πάντα στη ζωή σου είναι δηµοσιοποιηµένα, δεν είσαι αµέτοχος. Δεν γίνεται να κρύψεις ότι χώρισες ή ότι γέννησες, αλλά όταν µαθαίνει ο άλλος τις λεπτοµέρειες της ζωής σου, σηµαίνει ότι το θέλεις. Θυµάµαι πως, όταν γέννησα το γιο µου, µε κυνηγούσαν να βγω φωτογραφίες µαζί του, αλλά ήµουν τροµερά επιφυλακτική. Τελικά έδωσα µία και µοναδική συνέντευξη στο περιοδικό Το Παιδί µου κι Εγώ και ήταν πολύ διακριτικοί µαζί µου» εξοµολογείται στο περιοδικό People.

Σήµερα, ο γιος, που απέκτησε από τον πρώτο της γάµο µε τον Τζώνυ Καληµέρη, είναι 18 ετών και έφυγε για σπουδές στην Αµερική. «Τον αποχωρίζοµαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα. Τον µεγάλωσα µόνη, παρόλο που ο Τζώνυ είναι εξαιρετικός πατέρας και έχουµε πολύ καλή σχέση.»

Δεν της είναι εύκολο να µιλήσει για τον εαυτό της. Δεν της αρέσει να κάνει φασαρία γύρω από το άτοµό της.
Όλοι τήρησαν διακριτική στάση σχετικά µε το τέλος του γάµου της µε τον Γιώργο Λιάνη. Το ίδιο εξάλλου έκαναν και οι ίδιοι. Ίσως να µην είναι πλασµένη για γάµο, θα σκεφτόταν κανείς. Εκείνη, ωστόσο, ανοίγοντας ελάχιστα το παράθυρο της προσωπικής της ζωής, λέει: «Δεν συµβιβάζοµαι εύκολα. Είχα ανέκαθεν ανάγκη να υπάρχω σε µια σχέση, να µε προστατεύουν. Ίσως τώρα, που µεγάλωσα, δεν έχω τόσο µεγάλη ανάγκη για αυτό. Έχω µεγάλες απαιτήσεις και θέλω τα πράγµατα να λειτουργούν µε συγκεκριµένο τρόπο. Πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αν πάλι δεν τηρούνται, γιατί θα πρέπει να υφίστανται; Όσο ζεις, αλλάζεις από τις εµπειρίες σου. Νιώθω, γενικά, πως τα πράγµατα σε όλα τα επίπεδα ή είναι ή δεν είναι. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να συντηρείς κάτι που δεν είναι». Τολµώ να τη ρωτήσω αν µετάνιωσε που δεν έκανε ένα δεύτερο παιδί. «Ναι, πράγµατι θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί. Δεν πρόλαβα».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More