Κόρη ηθοποιού ανάμεσα στους συλληφθέντες στην κατάληψη στο Κουκάκι

Κόρη ηθοποιού ανάμεσα στους συλληφθέντες στην κατάληψη στο Κουκάκι | tlife.gr

Η 17χρονη κόρη γνωστού ηθοποιού είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια των χθεσινών αστυνομικών επιχειρήσεων επί των οδών Ματρόζου και Παναιτωλίου, στο Κουκάκι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.
Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα -δύο άντρες, μία ανήλικη και δύο γυναίκες- ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου πέντε γυναίκες και τρεις άντρες.

Οι αστυνομικοί στην Ματρόζου επιστράτευσαν τροχό για να κόψουν την σιδερένια πόρτα που οι ίδιοι είχαν σφραγίσει πριν λίγο καιρό. Οι λίγοι αντιεξουσιαστές που βρίσκονται μέσα σε κάθε κατάληψη άρχισαν να πετούν πέτρες, μπογιές και ότι βρουν προκειμένου να εμποδίσουν τους άνδρες των ΜΑΤ. Έξι από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Μετά από αρκετή ώρα μπήκαν με σκάλα από την οδό Κολοκοτρώνη. Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν 5 συλλήψεις, 3 άνδρες και 2 γυναίκες. Ένα από αυτά τα άτομα είναι ανήλικο, 17 χρονών. Και οι 5 οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ. Επίσης έγιναν 9 προσαγωγές.

Πηγή Newsit.gr

READ more