Κορίνα Σουμάχερ: Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ που στέκεται στο πλευρό του σαν “βράχος” στα δύσκολα – Φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή

Μια δυνατή σχέση, ένας γάμος που παρά τις δύσκολες στιγμές και τα εμπόδια αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει και είναι ζωντανή ακόμη και μέσα στα σκοτάδια… Ο Μίκαελ Σουμάχερ, παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας του, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός όταν πριν 26 χρόνια παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του, η οποία στέκεται σαν “βράχος” δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Η Κορίνα Σουμάχερ “σπάει” τη σιωπή της στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του θρύλου της Formula 1 και οι αποκαλύψεις της ραγίζουν καρδιές. Η ίδια παραδέχεται ότι κάθε μέρα ο “Σούμι” της λείπει όλο και πιο πολύ, με τη σύζυγο του να μην έχει φύγει ούτε λεπτό από διπλά του, μετά το ατύχημα στις 28 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ενώ έκανε σκι βρέθηκε εκτός της πίστας και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @schumacherdynasty_fan

Ένας έρωτας βγαλμένος από παραμύθι

Η Corina Betsch ήταν 22 χρονών όταν γνώρισε τον Michael Schumacher. Μάλιστα τότε βρισκόταν σε άλλη σχέση, την οποία και τερμάτισε για να είναι μαζί του. Όταν τα πρωτοέφτιαξαν, ο Michael ήταν στις αρχές της καριέρας του, γεγονός που αποδεικνύει ότι η νεαρή γυναίκα ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε και όχι εξαιτίας της δόξας, της δημοσιότητας και των χρημάτων.

Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του την 1η Αυγούστου του 1995. Η Corina Betsch εμφανίστηκε στην εκκλησία σαν πριγκίπισσα και αντάλλαξε όρκους αιωνίας πίστης και αγάπης με τον Michael Schumacher. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @schumacherdynasty_fan

Δύο χρόνια αργότερα, η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Gina-Maria, ενώ το 1999 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον 22χρονο σήμερα Mick, ο οποίος μάλιστα ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του και είναι οδηγός της Formula 1.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @schumacherdynasty_fan

Οι δυο τους είχαν την τέλεια σχέση, δυο πανέμορφα παιδιά αλλά και μια ζωή που θα ζήλευαν πολλοί. Μπορεί ο χρόνος του να ήταν περιορισμένος, ωστόσο πάντα έβρισκε ελεύθερη ώρα για να περνάει οικογενειακές στιγμές με τη γυναίκα της ζωής του και τα δυο τους παιδιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @schumacherdynasty_fan

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι μου λείπει κάθε μέρα ο Michael. Και όχι μόνο σε μένα. Στα παιδιά του, επίσης, στην οικογένειά του, στον πατέρα του. Είναι διαφορετικός αλλά είναι ακόμα εδώ. Κατά την άποψή μου μάς κάνει πιο δυνατούς. Μένουμε ενωμένοι, μαζί στο σπίτι. Ο Michael δέχεται ακόμη θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώθει άνετα. Αλλά επιπλέον για να νιώθει την παρουσία της οικογένειάς του και τον δεσμό που μας ενώνει. Ό,τι κι αν γίνει, θα βάζω πάντα τα δυνατά μου» δηλώνει η Corina Schumacher, στο ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου. 

Read More

And More