Κορίνα Στεργιάδου – Αντώνης Βλοντάκης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz το οποίο όμως προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνος είναι ένας γοητευτικός πολίστας και ηθοποιός ενώ εκείνη έχει υπάρξει ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας. Ο λόγος για τον Αντώνη Βλοντάκη και την Κορίνα Στεργιάδου, οι οποίοι παρά τα 15 χρόνια γάμου έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στον γάμο τους και να ζουν ευτυχισμένες στιγμές, έχοντας μαζί τους τα τρία παιδιά τους.

Ο πολίστας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα του συμμετέχοντας σε σε θεατρικές παραστάσεις αλλά σε τηλεοπτικές σειρές. Για παράδειγμα, φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα“, κερδίζοντας μέχρι στιγμής τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Κορίνα βρίσκεται δίπλα του σε κάθε νέο ξεκίνημα και τον στηρίζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τόσο εκείνη όσο και τα τρία τους παιδιά, Ηλέκτρα, Μαλένα και Σπύρος, είναι ότι πολυτιμότερο έχει ο Αντώνης και αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζει συνεχώς να μην τους λείψει τίποτα.

Το βράδυ της Παρασκευής, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να βγει έξω και έτσι βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι, το οποίο πόζαρε χαμογελαστό στο φακό. Είναι ερωτευμένοι σαν τον πρώτο καιρό και αυτό δεν κρύβεται.

Από την παρέα τους δεν θα γινόταν να λείπουν ο στενός φίλος του Αντώνη, Κώστας Κοκκινάκης με την σύντροφό του και αλλά και η κολλητή της Κορίνας, Άντζελα Ευρυπίδη με τον συνοδό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More