Κορίνα Τσοπέη: Η πρώην Μις Υφήλιος υποβλήθηκε σε χειρουργείο!

Κορίνα Τσοπέη: Η πρώην Μις Υφήλιος υποβλήθηκε σε χειρουργείο! | tlife.gr

Με τη βοήθεια «πι» περπατά πλέον η Κορίνα Τσοπέη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η Μις Υφήλιος 1964 υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργείο, με συνέπεια να δυσκολεύεται να περπατήσει κανονικά. Η 75χρονη πλέον εστεμμένη, που δόξασε την Ελλάδα με τον τίτλο ομορφιάς που κατέκτησε πριν 55 ολόκληρα χρόνια, εδώ και περίπου έναν μήνα εσώκλειστη στη βίλα της στο Λος Άντζελες, ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αντικατάσταση γονάτου.

Αν και η εγχείρηση πέτυχε, η ίδια ακολουθεί πιστά τις εντολές των θεραπόντων γιατρών της, που της συνιστούν υπομονή και ηρεμία στις μετακινήσεις της. Από το πλευρό της Κορίνας Τσοπέη φυσικά δεν λείπουν τα τρία λατρεμένα αγόρια της Γιώργος, Στέφανος και Αντρέας, καθώς και τα εγγόνια της που, όπως και η ίδια λέει, σε αυτή την περιπέτεια είναι το αποκούμπι της.

Η εγχείρηση, σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον ήταν προγραμματισμένη να γίνει και η ίδια είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά, ωστόσο ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία για εκείνη, λίγους μήνες μάλιστα μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της αδερφού Βασίλη, τον περασμένο Φεβρουάριο, που την καταρράκωσε.

READ more