Κορίτσια ο Beckham! Φωτογραφίζεται και μιλάει για τον φίλο του τον πρίγκηπα William

Ο David Beckham δεν θέλει πολλές συστάσεις! Είναι από τις λίγους ποδοσφαιριστές που ακόμα και οι γυναίκες γνωρίζουν καλά. Όχι μόνο γιατί είναι παντρεμένος με την Victoria Beckham αλλά και γιατί και ο ίδιος είναι star!

/

O άσος της L.A. Galaxy είναι απλά ένας πολύ ωραίος και sexy άνδρας αλλά δεν είναι δημοφιλής μόνο για αυτό. Το ταλέντο του, η προσωπικότητά του και η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι αυτά που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο επιτυχημένους άνδρες κι ας είναι μόλις 37.

/

Μπορεί φέτος να μην κατάφερε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες της χώρας του αλλά είναι ακόμα στο… παιχνίδι!

/

Αυτό ακριβώς τονίζει και το βρετανικό περιοδικό Esquire που φιλοξενεί το David στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου.

/

Ο αστέρας των γηπέδων φωτογραφίζεται και μιλά για τους φόβους, την καριέρα του ως μοντέλο και τη φιλία του με την βασιλική οικογένεια.

/

“Όπως έναν σκληρά εργαζόμενο ποδοσφαιριστή. Θέλω να με θυμούνται σαν ένα καλό και επιτυχημένο ποδοσφαιριστή, διότι αυτό είναι που έκανα για πολλά χρόνια. Και μετά από αυτό ποιος ξέρει;”, αναφέρει ο ίδιος στην ερώτηση για το πως θέλει να τον θυμούνται.

/

Όσο για την φιλία του με τον πρίγκιπα William δήλωσε: “Είναι μία πολύ φυσιολογική σχέση. Και ο William και ο Harry είναι πολύ καλοί, αγαπούν τα αθλήματα και δυστυχώς ο William στηρίζει την Άστον Βίλας και γι’ αυτό τον πειράζω.”

/

“Είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο όσο περνούν τα χρόνια, αλλά όταν βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη και είδα την αφίσα με τα εσώρουχα, ήταν κάπως τρομακτικό. Θυμάμαι οδηγούσα και σταμάτησα το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και κοιτούσα την αφίσα”, τόνισε για την καριέρα του ως μοντέλο και τις γυμνές φωτογραφίες.

Δες και το εξώφυλλο του τεύχους!
/

Read More

And More