Κορίτσια, ο Μπάρκουλης… και άλλα δεινά»

Κορίτσια, ο Μπάρκουλης… και άλλα δεινά» | tlife.gr

«Νικόλα μου, αυτό το βιβλίο το αφιερώνω σε σένα. Είναι η διαθήκη μου, μια και δεν έχει μείνει τίποτα άλλο πια…» Με αυτά τα συγκινητικά λόγια πρόκειται να ξεκινήσει το βιβλίο του, προς τον μονάκριβο γιο του. Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι: »Κορίτσια, ο Μπάρκουλης… και άλλα δεινά» την πολύτιμη αυτή βιογραφία, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την γράφει η δημοσιογράφος, Δέσποινα Σωτηροπούλου.

O Ανδρέας Μπάρκουλης είναι ένας ηθοποιός που αγάπησαν όλες οι γυναίκες, αλλά μόνο μια τον αγάπησε πραγματικά και αυτή δεν είναι άλλη από την γυναίκα του, Μαρία Μπάρκουλη. Τον τίτλο του βιβλίου τον επέλεξε ο ίδιος ο Ανδρέας Μπάρκουλης γιατί πιστεύει πως ναι μεν, η όμορφη εξωτερική του εμφάνιση ήταν θείο δώρο, αλλά από την άλλη του έκανε και μεγάλο κακό.

»Δεν είναι λίγοι εκείνοι και ειδικά οι γυναίκες που στέκονταν μόνο σε αυτό που έβλεπαν και δεν γνώρισαν ποτέ το μεγαλείο του ως ανθρώπου και τη σπουδαιότητά του ως ηθοποιού»είπε η σύζυγος του.

Επίσης η σύζυγος του αποκάλυψε πως, το βιβλίο δεν πρόκειται να προσβάλλει καμία γυναίκα από αυτές που υπήρξαν στη ζωή του, αντιθέτως θα αναφερθεί με ευγένεια και ήθος.

Στο βιβλίο θα μιλήσει και για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν αλλά και για όσους τον έχουν ξεχάσει. Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον βοηθούν μέχρι και σήμερα είναι, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Τρύφωνας Παπουτσής, δύο προσωπικότητες που στέκονται βράχοι δίπλα του και για αυτό ο θρυλικός καλλιτέχνης θα εκφράσει ένα μεγάλο »ευχαριστώ».

READ more