Site icon TLIFE

Κορονοϊός: 21 τα νέα διεγνωσμένα κρούσματα στη χώρα μας – 352 συνολικά

Kenyan nurses wearing protective gear prepare a ward during a demonstration of preparations for any potential coronavirus cases at the Mbagathi Hospital, isolation centre for coronavirus, in Nairobi, Kenya March 6, 2020. REUTERS/Njeri Mwangi

Εξακολουθεί να εξαπλώνεται ο Covid-19 στην χώρα μας, με τα νέα κρούσματα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας να είναι 21.

51 είναι τα απροσδιόριστα κρούσματα, ενώ εννέα εκ των νοσηλευομένων είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, θα κλείσουν από την Τετάρτη 18.03.2020, όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

Όπως είπε “η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα – στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά”.
Πηγή Newsit.gr

 

© 2024 tlife.gr