Κορονοϊός: Άδειασαν οι δρόμοι και… γέμισε η θάλασσα στη Γλυφάδα – Φωτορεπορτάζ

Μένουμε σπίτι” είναι το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας, που έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών. Η πολιτεία προτρέπει τους Έλληνες να έχουν την αίσθηση της ατομικής ευθύνης και της υπευθυνότητας παραμένοντας μέσα στα σπίτια τους και αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μία ηλιόλουστη ημέρα ξημέρωσε σήμερα (21/3/20) στην Αθήνα και αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που αποφάσισαν να παραβλέψουν τις εντολές της κυβέρνησης και να βγουν έξω απολαμβάνοντας τον θερμό ανοιξιάτικο καιρό. Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα με σκοπό να απαθανατίσει την κίνηση στους δρόμους.

Και μπορεί οι άλλοτε πολυσύχναστοι δρόμοι της παραλιακής να ήταν σχεδόν άδειοι, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τις παραλίες. Οι Αθηναίοι δεν χάνουν ευκαιρία για μια βόλτα στη θάλασσα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες πολλοί ήταν εκείνοι που αψήφισαν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More