Kορονοϊός: Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νυχτερινά κέντρα! Όλη η λίστα

Kορονοϊός: Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νυχτερινά κέντρα! Όλη η λίστα | tlife.gr

Ο κορονοϊός μπήκε για τα καλά στη ζωής μας και πλέον η καθημερινότητά μας αλλάζει ριζικά. «Θύματα του κορονοϊού τα θέατρα αλλά και τα νυχτερινά κέντρα που ανακοινώνουν ότι κλείνουν το ένα μετά το άλλο! Την αρχή έκανε το Τeatro το οποίο ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη πρεμιέρα με Πάολα και Νίκο Κουρκούλη, ενώ ακολούθησε το Estate με Σάκη Ρουβά Στέλιο Ρόκκο και Έλενα Παπαρίζου.

Η λίστα όμως μεγαλώνει καθώς ανακοίνωσαν αναστολή της λειτουργείας τους λόγω κορονοϊού το Hotel Ερμού με την Άννα Βίσση αλλά και το Box Athens, με Melisses και Τάμτα!

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο κι εμείς οι ίδιοι, από την μετάδοση του κορωνοϊού covid-19 αναστέλλουμε την λειτουργία του «Hotel Ερμού» για αυτή την εβδομάδα.

Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα, ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την «απειλή» και να την αφανίσουμε! Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία… Ευχαριστούμε πολύ, Άννα Βίσση και όλη η ομάδα του «Hotel Ερμού»

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 για αναστολή των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων αλλά και τις γεκικότερες υποδείξεις των γιατρών και των ειδικών επιστημόνων για αποφυγή συναθροίσεων, οδηγούμαστε στην αναστολή της λειτουργίας του ΒΟΧ Athens για δυο εβδομάδες.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της ίδιας μας της υγείας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους.
ΒΟΧ Athens

Kαι οι live εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου, δεν γλίτωσαν από τον κορονοϊό

Πειθαρχώντας στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, αναστέλλω τις παραστάσεις του προγράμματος «Στο Woodstock -εγώ ήμουν εδώ» που γνώρισε φέτος μεγάλο σουξέ και το «Άλσος» κλείνει μέχρι νεωτέρας. Οι παλιοί λέγανε «θα περάσει και αυτό». Πιστεύω και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα»

Και το Yton the music show με τον Νίκο Βέρτη σήμερα απόφάσιε να ανακοινώσει την προσωρινή διακοπή όλωςν των παραστάσεων

Αρκετά είναι και τα θέατρα που κατέβασαν πρόωρα αυλαία λόγω κορονοϊού όπως «Η σκούπα», το Hairspray», το «Τop Girls» ενώ στις 25 Μαρτίου κατεβαίνει και η «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση

Το ίδιο κάνουν όμως και εκδοτικοί οίκοι που έχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων. Την απόφαση αυτή πήραν και οι εκδόσεις Διόπτρα

Τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που είχαν για το Μάρτη αναβάλλουν οι εκδόσεις Διόπτρα για τον μήνα Μάρτη. Ο εκδοτικός οίκος που μετά τα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου Books & Life είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων με παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις με συγγραφείς, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό αποφάσισε να τα  αναβάλλει όλα.

Nα σημειώσουμε ότι και  οι τηλεοπτικές εκπομπές σε όλα τα κανάλια που είχαν συμμετοχή κοινού άλλαξαν σχέδια και θα βγαίνουν πλέον στον αέρα χωρίς κοινό. Χθες είδαμε ήδη την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά χωρίς κοινό και το ίδιο θα γίνει και με την πρεμιέρα του Just the 2 of us αλλά και το YFSF!

 

READ more