Κορονοϊός: Το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη! “Ξεψαχνίζονται” όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη

Η 38χρονη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι καλά στην υγεία της. Η γυναίκα που ασχολείται πολύ με τα κοινά στην Θεσσαλονίκη και ήταν υποψήφια με κορυφαίο συνδυασμό της πόλης, αλλά δεν εξελέγη, είναι το πρώτο θετικό δείγμα κορονοϊού στην Ελλάδα. Είναι με άλλα λόγια ο ασθενής μηδέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η 38χρονη που ασχολείται με το design είχε μεταβεί με άλλους Έλληνες ανάμεσά τους και δημοσιογράφους αεροπορικώς στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας.Βρέθηκε στην Ιταλία για τέσσερις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το fashionweek.

Η 38χρονη σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (23/02/2020) στις 8 με πτήση της Ryanair στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Ελλάδα δεν υπήρχε κανένας απολύτως έλεγχος, αλλά την ημέρα που γύρισε ήταν μια χαρά και δεν αισθανόταν κάτι. Την επόμενη μέρα ωστόσο είχε λίγο πυρετό με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και την Τρίτη πήγε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Newsit

Read More

And More