Κορονοπάρτι – Αποκλειστικό: Η κατάθεση της 24χρονης – Ποιόν κατονόμασε ως διοργανωτή;

Mετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι νεαροί, ανάμεσά τους και διάσημοι ποδοσφαιριστές, έκαναν πάρτι εν μέσω lockdown σε γνωστό ξενοδοχείο στην λεωφόρο Συγγρού, η κόρη του ιδιοκτήτη και νόμιμη εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς φέρεται να είναι εκείνη που οργάνωσε το πάρτι. (Δες εδώ το χρονικό της υπόθεσης) 

Σήμερα το TLife σου παρουσιάζει αποκλειστικά, πληροφορίες από την απολογία της 24χρονης, η οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι εκείνη που διοργάνωσε το πάρτι και “δείχνει” ένα άλλο πρόσωπο. Συγκεκριμένα έναν άνδρα, ο οποίος είναι διοργανωτής εκδηλώσεων. 

“Αυτός είναι ο διοργανωτής του party. Έκανε κράτηση για τέσσερα άτομα και μας ζήτησε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κοινόχρηστο όγδοο όροφο. Ζήτησα από τον κύριο να μου στείλει όλα τα ονόματα που θα έρχονταν στο ξενοδοχείο. Μου είχε στείλει 18 άτομα και τελικά ήρθαν 30, χωρίς το ξενοδοχείο να είναι ενημερωμένο.

Είχαμε συμφωνήσει να βρίσκομαι στο χώρο για να μπορώ να επιβλέπω, για λόγους ασφαλείας, για να λάβω την πληρωμή που είχαμε κανονίσει, αλλά και για την τήρηση των μέτρων ενάντια του Covid. Όταν είδα ότι τα άτομα ήταν 30, ενημέρωσα αμέσως τον συγκεκριμένο άνδρα ότι έπρεπε να αποχωρήσουν. Εκείνος μου είπε ότι θα το ρυθμίσει. Τους ζητούσα διαρκώς να χαμηλώσουν τη μουσική”, ισχυρίστηκε η 24χρονη. 

“Όταν έφτασε η αστυνομία στο ξενοδοχείο, ανησύχησα και φοβήθηκα. Τον είδα να μιλάει με τους αστυνομικούς και θεώρησα ότι θα αναλάβει την ευθύνη του. Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι, ανήκω μάλιστα στις ευπαθείς ομάδες και προσπαθώ να προστατεύομαι από τις συνθήκες covid. Βρισκόμουν εκεί μόνο λόγω της ιδιότητας μου, ως υπάλληλος στο ξενοδοχείο”, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες.  

Το ΤLife επικοινώνησε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο κατονομάζει η 24χρονη κι εκείνος αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό, αλλά δεν θέλησε να κάνει καμία επίσημη δήλωση. 

 

 

Read More

And More