Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους

Με μια κοινή ανάρτηση στα social media, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ μοιράστηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο τους.

Πριν από 1,5 μήνα έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά του. Το τέταρτο κατά σειρά παιδί για την τηλεπερσόνα, αφού έχει αποκτήσει άλλα τρία από τον γάμο της με τον Σκοτ Ντίσικ.

«Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν νιώθει τόσο ευλογημένη που έχει στην αγκαλιά της τον γιο της. Είναι ευτυχισμένη που μπορεί απλώς να αγκαλιάζει το αγοράκι της τώρα», είχε δηλώσει στο «People» πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Να προσθέσουμε ότι η τηλεπερσόνα, όσο βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, όπου και κινδύνευσε να χάσει το παιδί της, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είχε κάνει γνωστή την περιπέτειά της, δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από το κρεβάτι του νοσοκομείου με τον σύζυγό της να της κρατά το χέρι.

Στο παρελθόν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος και με τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η  43χρονη τηλεπερσόνα είχε  αναφερθεί στα σχόλια που της έγραφαν για τα κιλά που είχε πάρει εκείνη την περίοδο.

«Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι φάρμακα περνούν», παρουσιάζονταν να λέει μητέρα της Kris Jenner.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους

Το ζευγάρι, έχοντας ξεπεράσει της δυσκολίες, κατάφερε να μπει στους ρυθμούς της νέας καθημερινότητας. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δημοσίευσε για πρώτη φορά στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο τους.

Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι παρουσιάζεται να κρατά αγκαλιά τον 1,5 μήνα γιο με την τηλεπερσόνα να γράφει «Rocky», εννοώντας πιθανόν το όνομα που θα δώσουν στον μικρό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Read More

And More