Κωστάκης Κωνσταντίνου: «Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν φώναζε, ούρλιαζε έξω από το θέατρο»

Ο Κύπριος ηθοποιός, Κωστάκης Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στο ΣΙΓΜΑ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την θεατρική του εμπειρία δίπλα στον Παύλο Χαϊκάλη.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην Κύπρο και σε θεατρική πρεμιέρα η οποία και συζητήθηκε έντονα εξαιτίας των ελάχιστων θεατών που θέλησαν να παρακολουθήσουν το έργο.

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου πέρασε σε μια αποκάλυψη για τον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος φτάνοντας στην Κύπρο έξω από το θέατρο δημιούργησε έντονο καυγά, μιας και δεν του δόθηκε δικό του καμαρίνι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συναδέρφου του.

«Την ημέρα της θεατρικής πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Με το που φτάνει ακούω κάτι φωνές από καυγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Προσπαθώ να βγω και να πάω στο σημείο κοντά στο λεωφορείο και εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε», ανέφερε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι. Πώς πας την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις… Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω ποτέ», είπε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Read More

And More