Κώστας Αναγνωστόπουλος: Γίνεται αιμοδότης και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο [pic]

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διαθέτει ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή του. Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor παραμένει στο σπίτι τους υπακούοντας τις εντολές της κυβέρνησης και προτρέπει όλους να κάνουν το ίδιο.

Ο ελεύθερος χρόνος στο σπίτι έχει συμβάλλει στην επινόηση πολλών challenges στα social media. Τόσο οι celebrities όσο και απλός κόσμος καθημερινά αποδέχονται διάφορες προκλήσεις από τους φίλους τους και δημοσιεύουν στα προφίλ τους το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μας προσκαλεί σε ένα challenge για καλό σκοπό! Ο ίδιος είναι εθελοντής αιμοδότης και προσκαλεί τους followers να κάνουν το ίδιο για το καλό των συνανθρώπων μας και όχι μόνο όταν το έχουν εκείνοι ανάγκη.

“Challenge αιμοδοσίας… ! Όχι μόνο όταν έχουμε ανάγκη ή όταν συμβεί σε έναν δικό μας άνθρωπο ! Τώρα υπάρχει πρόβλημα τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Βλέπω στα challenge χαρτιού υγείας-γυμναστικής & αλλά είστε πρωταθλητές, σε αυτό ? Ας γίνουμε παράδειγμα πηγαίνοντας πρώτα Εμείς”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μας προκαλεί για καλό σκοπό!

Read More

And More