Κώστας Αντετοκούνμπο – Ντέμη Φιλιππάκου: Η επέτειος της σχέσης τους, το μονόπετρο και τα σχέδια γάμου

Δύο χρόνια σχέσης, συμπλήρωσαν πρόσφατα, ο μπασκετμπολίστας Κώστας Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Ντέμη Φιλιππάκου.

Σύμφωνα με την Real Life και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, το ζευγάρι αντί να γιορτάσει τον έρωτά του σε κάποιο εστιατόριο, προτίμησε να δειπνήσει στη φύση κάνοντας ένα πικ νικ, εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Γαλλία όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται με την Βιλερμπάν.

Ο αδερφός του Γιάννης ο οποίος παίζει στο NBA μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Ο 23χρονος Κώστας είναι ο τρίτος από τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα μάθουμε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική του ζωή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Antetokounmpo (@kostas__ante13)

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life, ο Κώστας και η Ντέμη έχουν ήδη συζητήσει το να γίνουν γονείς, αποκτώντας σύντομα τη δική τους οικογένεια.

Κάτι που δεν ήρθε ξαφνικά, αφού εδώ και λίγους μήνες, ένα όμορφο μονόπετρο κοσμεί το χέρι της Ντέμης του. Το ζευγάρι διανύει μια αρκετά καλή περίοδο για τη σχέση του. Όσο για το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Κώστα Αντετοκούνμπο, η Ντέμη είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια ενώ φαίνεται πως έχει όλα αυτά που αναζητούσε ο καλός της, πάνω σε μια γυναίκα.

 

Read More

And More