Κώστας Αντετοκούνμπο: Σε τροχιά γάμου ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η ευτυχία του Κώστα Αντετοκούνμπο, ενός εκ των αδελφών του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν κρύβεται.

Ο 25χρονος μπασκετμπολίστας αναδείχθηκε πρωταθλητής του NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2020 ενώ τον Δεκέμβριο του 2022, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο στην ομάδα του όσο και στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ με τις αθλητικές επιδόσεις, ενώ εξίσου καλά φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα και στην προσωπική του ζωή.

Κώστας Αντετοκούνμπο: Η σχέση με την Ντέμης Φιλιππάκου

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του Ντέμης Φιλιππάκου με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια. Η επέτειος των τριών χρόνων σχέσης τους ήταν πριν λίγες ημέρες και οι δυο τους το γιόρτασαν με ένα ρομαντικό γεύμα σε ένα εστιατόριο με θέα το Βόσπορο.

H Ντέμη είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια, ενώ φαίνεται πως έχει όλα αυτά που αναζητούσε ο καλός της, πάνω σε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι απόλαυσε ένα μενού ασιατικής κουζίνας σε μια βραδιά μόνο για δυο. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά τονίζουν πως το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το περασμένο καλοκαίρι η Ντέμη φορά στο χέρι της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που υποδηλώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και αυτό που απομένει είναι να βρουν την κατάλληλη χρονική περίοδο για να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους.

Όνειρό τους άλλωστε είναι να αποκτήσουν και ένα παιδί που θα έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Read More

And More