Κώστας Αποστολάκης – Πηνελόπη Πλάκα: Τα νυχτοπερπατήματα του γνωστού ζευγαριού!

Τι κι αν κατά καιρούς δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν, ο έρωτας τους παραμένει δυνατός και οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για την Πηνελόπη Πλάκα και τον Κώστα Αποστολάκη που πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Δεν θα με τρελάνεις εσύ, εμένα” και είναι ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό.

Οι δυο τους έχουν εμφανιστεί πολλές φορές δημόσια και έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, με την Πηνελόπη να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: “Περνάμε τέλεια μαζί, είμαι φουλ ερωτευμένος με αυτό το υπέροχο κορίτσι και απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε, χωρίς να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια”.

Αυτήν τη φορά, μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” μαζί στο Anodos Stage μαζί με φίλους και παρόλο που δεν κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον έδειχναν να διασκεδάζουν πολύ.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα πως οι δυο έχουν επιλέξει να έχουν ο καθένας το δικό του σπίτι, παρόλο που περνούν πολύ χρόνο μαζί. “Έχουμε ο καθένας το δικό του σπίτι στον Λυκαβηττό-μένουμε πολύ κοντά -και περνάμε μαζί τα μισά βράδια της εβδομάδας. Κρατάμε ο καθένας την… έδρα του, από άποψη. Το είχαμε συζητήσει από την αρχή. Έχουμε την αυτονομία μας κι όταν θέλουμε είμαστε μαζί!”, είχε δηλώσει η Πηνελόπη.

Read More

And More