Κώστας Αποστολάκης: Πρεμιέρα με την πρώην σύζυγο στο πλευρό του! [pics]

Μπορεί να χώρισαν μόλις δυο χρόνια μετά το γάμο τους, ο Κώστας Αποστολάκης όμως και η Αμέλια Αναστασάκη συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις για χάρη της κόρης τους και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον! Έτσι, το βράδυ της Τρίτης η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο θέατρο Κιβωτός και την πρεμιέρα της παράστασης «Η συμμορία των πέντε», όπου πρωταγωνιστή ο γνωστός ηθοποιός.

Οι δυο τους αν και κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους –τόσο όταν ήταν ζευγάρι όσο και στο διαζύγιό τους- έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις και έχουν ως βασική προτεραιότητά τους την μικρή  Ιουλία – Αγάπη, που υπεραγαπούν.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 στην Κρήτη και χώρισε δυο χρόνια μετά, με τον Κώστα Αποστολάκη να αποκαλύπτει τότε: «Το αποφασίσαμε από κοινού κι έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου μας, το οποίο θα είναι συναινετικό. Οι σχέσεις μας παραμένουν φιλικές. Άλλωστε έχουμε ένα παιδί που λατρεύουμε και η επιθυμία μας είναι να διαφυλάξουμε την ηρεμία του».

Μετά την απόφαση του χωρισμού τους, οι δυο τους μάλιστα προχώρησαν στη ζωή τους και τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο τους, παραμένουν αγαπημένοι και προσηλωμένοι στην κόρη τους.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More