Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου στην εφημερίδα «On Time» και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.
Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουλάκη με τον ίδιο να ανταποκρίνεται θετικά για τη συμπεριφορά της απέναντι στον ίδιο και στους φίλους της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήσασταν αρχικά συνάδελφοι και συνεργάτες, μετά γίνατε φίλοι και κουμπάροι, γιατί είχε βαφτίσει τον Παύλο σας. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θυμάστε από εκείνη τόσα χρόνια μετά;
Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στη μνήμη είναι «έντιμη». Ο κόσμος μπορεί να έχει μια εικόνα εμπορική περισσότερο, αλλά εγώ μιλάω για την ουσία του χαρακτήρα της, που ήταν εντιμότητα.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν και στη ζωή της έτσι; Δηλαδή, πάντα σταρ στις φιλίες της, στην προσωπική της ζωή, όπως τη γνωρίσατε εσείς;
Το κεφάλαιο «Αλίκη» είναι τεράστιο για μένα. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι με τους φίλους της ήταν πάρα πολύ έντιμη. Με τους εχθρούς της «σκύλα». Ήταν δίκαιος άνθρωπος και είχε μεγάλη ευθυκρισία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.