Κώστας Αρζόγλου: «Ο γιος μου δεν πατάει στο θέατρο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο Κώστας Αρζόγλου μαζί με την κόρη του, Ωρόρα.

«Αυτό που είναι σήμερα η Ωρόρα οφείλεται πάρα πολύ στη μαμά της. Έχω κάνει λαθάκια, που εκείνη την ώρα δεν είναι λάθη. Ασχολιόμουν πάρα πολύ με το θέατρο, με τις παραστάσεις, είχα φτάσει σε σημείο να σκηνοθετώ κάτι, να παίζω ταυτόχρονα κάτι άλλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω πει πάρα πολλά “όχι” στη ζωή μου και νομίζω ότι οι καριέρες χτίζονται με τα “όχι”. «Όταν λοιπόν ερχόταν κάτι θετικό δεν μπορούσα να αρνηθώ», εξήγησε ο ηθοποιός.

Η Ωρόρα θέλοντας να δώσει και τη δική τη εκδοχή για τη σχέση με τον πατέρα της είπε: «Τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά, εγώ έχω κάνει έναν “προφορικό εμετό” και χτίσαμε μια σχέση άλλη. Όλα τα παιδιά πάνε στους ψυχολόγους λόγω των γονέων τους. Όταν έχει συμβεί αυτό, νιώθω ότι δεν έχω να λύσω κάτι. Τα έχουμε συζητήσει, έχω δεχτεί κάποια πράγματα, τον βλέπω σαν άνθρωπο. Εγώ την ξεκίνησα την κουβέντα αυτή κι εκείνος άκουγε και άκουγε, χωρίς θυμό. Εγώ είχα θυμό, ήμουν σε ηλικία 17 ετών. Τα είπα όλα και μετά ήταν απλά σαν να απελευθερώθηκε έδαφος για να χτίσουμε μια καινούρια σχέση».

Ο Κώστας Αρζόγλου στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στα άλλα δύο παιδιά του, εκ των οποίων η άλλη κόρη του ασχολείται κι εκείνη με την υποκριτική, ενώ ο Παύλος δεν θέλει να βλέπει το θέατρο ούτε σε φωτογραφία.

«Ο γιος μου ο Παύλος δεν εμφανίζεται με τίποτα στο θέατρο. Αλλάζει πεζοδρόμιο. Εγώ φταίω όμως γιατί τον Παύλο μέχρι τεσσάρων χρονών τον πήγαινα εκεί που έπαιζε και η Έλενα εκεί που είχα σκηνοθετήσει εγώ και κάποια στιγμή κουράστηκε».

Read More

And More