Κώστας Δόξας: Αποχωρεί από το Y.F.S.F! Η ανακοίνωση του τραγουδιστή και του Ant1

Αποχωρεί από το YFSF, ο Κώστας Δόξας για προσωπικούς όπως αναφέρει λόγους. Η απόφαση αυτή του τραγουδιστή έγινε μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του. Διάβασε εδώ την ανακοίνωση που έκανε το μεσημέρι ο γνωστός τραγουδιστής

Διάβασε  την ανακοίνωση του Κώστα Δόξα για τον λόγο που αποχωρεί από το show του Ant1

“Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει”

Διάβασε την ανακοίνωση του Ant1 που ενημερώνει για την αποχώρηση και διευκρινίζει ότι αυτή την Κυριακή θα δούμε τον τραγουδιστή στο show, αφού έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους.
Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο.

Read More

And More