Κώστας Δόξας: Εκδικάστηκε η υπόθεση διαζυγίου του – Όλα όσα ειπώθηκαν από τους μάρτυρες

Στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο αναβολές, εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση διαζυγίου του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση.

Ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγος του είναι σε διάσταση από το 2018 και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή μηνύσεις για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά. Ο ίδιος είχε αντικρούσει τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με το thesstoday, πρώτος έλαβε τον λόγο ως μάρτυρας, ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος: «Υποτίθεται πως υπάρχει ένα σοβαρό περιστατικό βίας στο οποίο ο αδερφός μου δεν έχει καμία ευθύνη, δεν άπλωσε χέρι. Μου παραδέχτηκε βέβαια πως έχει κάνει λάθη και ζητούσε συγγνώμη από την σύζυγό του» ισχυρίστηκε αρχικά ο μάρτυρας στην κατάθεσή του, ωστόσο συμπλήρωσε πως αυτό έγινε καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Δόξας χειραγωγήθηκε για να πει πράγματα εναντίον του εαυτού του. «Η πρώην σύζυγός του προκαλούσε συνεχώς φασαρίες, ο αδερφός μου δεν ήταν βίαιος, είμαστε γενικά μια ήρεμη οικογένεια».

Τους ισχυρισμούς αυτούς επιχείρησε να αντικρούσει ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος παρουσίασε στο δικαστήριο το προσωπικό χειρόγραφο ημερολόγιο της πρώτης συζύγου του κ. Δόξα (με την οποία έχει λάβει διαζύγιο), που τον κατηγορεί για ανάλογη κακοποιητική συμπεριφορά. Συγκεκριμένα αναγράφεται ότι στις 11 Μαρτίου του 2007, η τότε σύζυγός του Γ.Ψ. είχε σημειώσει τα εξής: «Τσακωμός με Κώστα. Με χτύπησε. Έκλαιγα… Πονάω, πονάω, πονάω».

Επίσης, η δικηγόρος της καταγγέλλουσας του κ. Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά, διάβασε στο δικαστήριο κάποια από τα μηνύματα που, σύμφωνα με την ίδια, αποδεικνύουν τη βιαιότητα του κ. Δόξα, καθώς αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «δεν περνάω καλά εξαιτίας της συμπεριφοράς σου, και δυστυχώς έχω ακόμα μελανιές», ενώ σε άλλο μήνυμα η γυναίκα γράφει «δεν περιμένω τίποτα, ξύλο με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όταν σε ρώτησα γιατί με χτυπάς μου απάντησες πως γινόταν πάνω στα νεύρα σου ότι το κάνεις επειδή το ανέχομαι, είναι ένα μοτίβο που εμείς τσακωνόμαστε και εσύ με χτυπάς».

Ο αδερφός του κ. Δόξα, ως μάρτυρας απάντησε πως δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά τα μηνύματα και ανέφερε πως «η όλη συμπεριφορά της πρώην συζύγου στα social media, αλλά και στα τηλεοπτικά κανάλια, μου δίνει την εντύπωση πως εμφανίζεται ως influencer».

Τέλος, η έδρα κάλεσε κατά την ακροαματική διαδικασία, τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα, τον οποίο ρώτησε τον λόγο που ήθελε ο ίδιος να χωρίσουν με την πρώην σύζυγό του. «Η συνταγή δεν δένει. Ήμασταν πάντα σε σύγκρουση» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «δεν ταιριάζαμε καθόλου. Δεν μπορώ να παίξω ούτε με την κόρη μου, τσακωνόμασταν μονίμως. Σαν σχέση κάνει κακό στο σώμα και στην καρδιά. Δεν αντέχεις».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164