Κώστας Δόξας: Ερωτευμένος και πάλι μετά το επεισοδιακό διαζύγιο – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική του ζωή ο Κώστας Δόξας.

Ο τραγουδιστής, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω του επεισοδιακού διαζυγίου του από τη Μαρία Δεληθανάση, όπως όλα δείχνουν, είναι και πάλι ερωτευμένος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, ο Κώστας Δόξας έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της συναδέλφου του, Γεωργίας Τουμαντζή, η οποία έχει καταγωγή από τη Δράμα αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρυσι σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, και όπως φαίνεται ταίριαξαν αρκετά με αποτέλεσμα ανάμεσά τους να δημιουργηθεί ένα όμορφο ειδύλλιο.

Οι δυο τους είναι αρκετά διακριτικοί ωστόσο, η πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας στα social media, αποδεικνύει πως η σχέση αυτή προχωρά από το καλό στο καλύτερο. Και μπορεί στην ανάρτησή του να μην φαίνεται ποια είναι η κοπέλα που τον συνοδεύει, κι εκείνος να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά της με κάποιο τάγκ, ωστόσο, μια άλλη ανάρτηση της ίδιας της Γεωργίας Τουμαντζή “πρόδωσε” το μυστικό τους.

Να θυμίσουμε, πως ο Κώστας Δόξας στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη, είχε αποκαλύψει πως νομικά πλέον είναι ελεύθερος από την πρώην σύζυγό του και είναι έτοιμος να κάνει και ένα επόμενο βήμα.

«Νομικά είμαι ελεύθερος. Έχει βγει το διαζύγιό μου. Ναι, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί να μην μπορώ; Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό.τι θέλω στη ζωή μου; Ελεύθερος δεν είμαι;» είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164