Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή μετά την εκδίκαση του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του

Στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο αναβολές, εκδικάστηκε χθες Παρασκευή 14/10 η υπόθεση διαζυγίου του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση.

Ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγος του είναι σε διάσταση από το 2018 και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή μηνύσεις για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά. Ο ίδιος είχε αντικρούσει τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε χθες βράδυ τον Κώστα Δόξα πριν εμφανιστεί στη σκηνή να τραγουδήσει, με τον καλλιτέχνη να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Έμεινα δυο μέρες στην Θεσσαλονίκη γιατί είχα την κόρη μου. Περιμένω να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να βγει και μετά από 10 μήνες. Σήμερα έγινε μια συζήτηση, ήταν ένα περίεργο δικαστήριο και όλα καλά. Γενικότερα οι δικαστικές αίθουσες είναι ψυχοφθόρες. Παρ’ όλα αυτά το πιο σημαντικό για μένα είναι να προστατεύσω την κόρη μου».

 

Read More

And More