Κώστας Δόξας - Μαρία Δεληθανάση: Ρομαντικό δείπνο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Ρομαντικό δείπνο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού! Αποκλειστικές φωτογραφίες | tlife.gr

Ερωτευμένοι κι αγαπημένοι όσο ποτέ είναι ο Κώστας Δόξας και η σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση. Παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν οριστικά και να είναι σε φάση διαζυγίου το ζευγάρι είναι στην καλύτερη φάση του και μένει πλέον στη Αθήνα μαζί με την κόρη τους που τη λατρεύουν και τις έχουν και οι δυο τεράστια αδυναμία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του και να βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, όμως τους απαθανάτισε σε τρυφερές και ξένοιαστες στιγμές σε ρομαντικό δείπνο στο εστιατόρια Steak i  στην Αγία Παρασκευή! Τα βλέμματα τα χάδια και τα φιλιά τους είναι μάλλον η καλύτερη διάψευση ότι οι δυο τους όχι μόνο δε χωρίζουν αλλά βρίσκονται σε μια από τις καλύτερες φάσεις τους.

Όλο το βράδυ το ζευγάρι αντάλλασσε χάδια και φιλιά και πάντα όταν ο Κώστας ψιθύριζε στο αυτί της Μαρίας εκείνη ξέσπαγε σε γέλια! Μετά το γεύμα τους το ζευγάρι έφυγε για το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΤLIFE

READ more