Κώστας Ευριπιώτης: Η τελευταία του ταινία, η «Μουρμούρα» και η παράσταση που δεν πρόλαβε να παίξει

Την τελευταία του πνοή μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο, άφησε ο Κώστας Ευριπιώτης, το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Ο γνωστός ηθοποιός που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και όλους όσους τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του.

Ο Κώστας Ευριπιώτης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές και άφησε το στίγμα του ως ο «παλιός» (σμηνίτης Βλάχος) στη σειρά «της Ελλάδος τα παιδιά», αλλά και ως το «αγόρι» της Ρίτας Σακελαρίου.

Πριν από πέντε χρόνια, τον είχαμε δει σε guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Εκεί ο Κώστας Ευριπιώτης είχε ενσαρκώσει τον γείτονα του Μινά και της Βούλας, τον «άτακτο» Φατυλόπουλο που απατούσε την γυναίκα του.

Ωστόσο, ο Κώστας Ευριπιώτης είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με τις τελευταίες του κινηματογραφικές συνεργασίες: «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» και  το «Μαζί τα φάγαμε» ήταν μερικές από αυτές. Μάλιστα τον Φλεβάρη του 2018 είχε κάνει μια από τις λίγες επίσημες εμφανίσεις του στην επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας.

Η μεγαλύτερη αγάπη του, όμως, ήταν το θέατρο. Η τελευταία παράσταση, που δεν κατάφερε τελικά να παίξει ήταν το «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης». Ενώ, είχε κάνει την φωτογράφηση και τις πρόβες για το ρόλο του, ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας του.

Η φωτογράφηση για την τελευταία του παράσταση… που δεν πρόλαβε να παίξει!

Read More

And More