Κώστας Ευριπιώτης: Θλίψη στην κηδεία του – Τα παιδιά και οι συνάδελφοί του στο τελευταίο αντίο

Ο αγαπημένος ηθοποιός που χάρισε απλόχερα το γέλιο μέσα από τη τηλεόραση και το θέατρο, ο πατέρας, ο σύντροφος, ο άνθρωπος Κώστας Ευριπιώτης, δεν μένει πια εδώ. Έφυγε για την γειτονιά των “αγγέλων”. Ο Κώστας Ευριπιώτης αγαπημένος όλων πέθανε την Πέμπτη 3ο Μαΐου το βράδυ. Νικημένος από τον καρκίνο που πάλεψε θαρραλέα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, έφυγε μόλις στα 56 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος τους δυο γιους του Ίωνα και Αδαμάντιο, τη σύντροφό του Λίλιαν, αλλά όσους τον αγάπησαν και αυτοί, ήταν πολλοί… Σήμερα στις 3 το απόγευμα όσοι τον αγάπησαν βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για να αποχαιρετήσουν τον Κώστα και να τον συνοδεύσουν με πόνο ψυχής, στην τελευταία του κατοικία.

Λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι έφθασαν στην εκκλησία που θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία τα δυο του παιδιά ο Αδαμάντιος και ο Ίων μαζί με την μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού Βάλια Κωστοπούλου. Οι δυο γιοι του δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να βρίσκονται δίπλα στον αγαπημένο τους μπαμπά σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, όπως βέβαια και η σύντροφός του Λίλιαν.

Για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους Κώστα βρέθηκαν στην κηδεία και πολλοί συνάδελφοί του

Άβα Γαλανοπούλου

Γιάννης Τσιμιτσέλης Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Κώστας Κόκλας

Σταμάτης Γαρδέλης

Σπύρος Θεοδόσης Ελένη Φιλίνη

Άννα Φόνσου Καίτη Φίνου

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Γιάννης Σαββιδάκης

Γιαννης Σαββιδάκης

Δημήτρης Φραγκιόγλου

Βασίλης Θωμόπουλος

Τάσος Χαλκιάς

Γκέλυ Γαβριήλ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Γιάννης Μποσταντζόγλου – Δήμητρα Παπαδήμα

Γιώργος Γαλίτης

Χριστίνα Ψάλτη

Παύλος Χαϊκάλης

Τζόυς Ευείδη, Χάρης Γρηγορόπουλος

Δήμητρα Παπαδήμα

Μαρία Φιλίππου Γιώργος Γιαννόπουλος

Γιάννης Μποσταντζόγλου Γιώργος Πούλης

Νεφέλη Ορφανού

Σπύρος Μπιμπίλας Ζαχαρίας Ρόχας

Η σύντροφος του Κώστα Ευριπιώτη Λίλιαν Μπότση

Η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τον Μάκη Κωστίνη

Ο Ίων και ο Αδαμάντιος οι δυο γιοι του ηθοποιού

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Ευριπιώτη και οι δυο γιοι του μόλις έχουν φθάσει στην εκκλησία και υποδέχονται τους συγγενείς και τους φίλους του αγαπημένου ηθοποιού.

Δεκάδες στεφάνια για τον Κώστα…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ο Κώστας  Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας το 1981

Read More

And More