Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση της κόρης τους

Εκτός από την πολύ επιτυχημένη πορεία που διαγράφει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης έχει ακόμη έναν λόγο να χαίρεται καθώς απολαμβάνει και τη ζωή με μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο Κώστας Φορτούνης με τη σύζυγό του, Ιωάννα Καταραχιά ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να βαπτίσουν την κόρη τους και μιλώντας ο ίδιος στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το περιμένουμε πως και πως. Η βάπτιση της κόρης μας θα γίνει στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα, στα Σπάτα. Τις λεπτομέρειες της βάπτισης τις έχει αναλάβει η Ιωάννα. Νονός θα είναι ο καλός μου φίλος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο Κώστας Φορτούνης. 

Η κόρη του ζευγαριού ήρθε στη ζωή στις 6 Ιουνίου 2023 για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία, μιας και είχε ήδη έναν γιο που σήμερα είναι τριών ετών, τον μικρό Σπύρο, που πήρε το όνομά του από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. 

Πιστοί στην παράδοση, ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά έχουν επιλέξει να δώσουν στην κόρη τους το όνομα του άλλου της παππού. «Η κόρη μας θα λέγεται Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα» αποκαλύπτει στην Reallife ο Κώστας Φορτούνης.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι μετρά ήδη έξι χρόνια κοινής πορείας, ενώ τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Καλαμπάκα, τον τόπο καταγωγής του Κώστα Φορτούνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164