Κώστας Φραγκολιάς για Δώρα Πατσιώτη: «Χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός παρουσιαστής, ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τη γνωριμία αλλά και τη σχέση του με τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη.

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε. Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σύντροφό του.

Όσον αφορά στις ζήλειες που τυχόν υπάρχουν ανάμεσά τους, ο Κώστας Φραγκολιάς απαντά με ειλικρίνεια:

«Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε και το φέρνουμε εις πέρας με διάλογο. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει έντονες στιγμές αλλά οι πιο έντονές μας στιγμές ήταν ας το πω χαζές, για μη σοβαρούς λόγους. Όσο πιο σοβαρός είναι ο λόγος, τόσο πιο συγκρατημένοι είμαστε. Όσο πιο αστείος είναι ο λόγος, τόσο υπάρχει περισσότερη ένταση. Έχουμε όμως κοινά θέλω και κοινό τέλος διαδρομής».

Read More

And More