Κώστας Φραγκολιάς: Πολιορκεί στενά την… Παναγιώτα Βλαντή!

Σε ρόλο έκπληξη ο Κώστας Φραγκολιάς. Μετά το θέατρο και την καθημερινή εμφάνισή του στο πάνελ του Happy Day, ο Κώστας Φραγκολιάς μπαίνει και στο cast του Αστέρα Ραχούλας και πολιορκεί την… Παναγιώτα Βλαντή!

O Τσότρας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του κάποιους από τους παίκτες της ομάδας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν το μαθαίνει ο Μπάμπης, επιτάσσει το μαγαζί του και το παραχωρεί στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο του νομού. Παράλληλα, κάνει την εμφάνισή του ο Αλέκος Γάτος (Κώστας Φραγκολιάς). Παίκτης, προπονητής και πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας της Ραχούλας στον επόμενο αγώνα. Προτείνει στον Μπάμπη, τον Άρη και τη Μαργαρίτα να τους χαρίσει το μεταξύ τους παιχνίδι, για να εκδικηθεί το Σκυρογιάννη, με τον οποίο έχουν προηγούμενα. Ο Άρης αρνείται πεισματικά, όμως ο Μπάμπης έχει άλλα σχέδια.

Εν τω μεταξύ η Σαββούλα, πονηρά σκεπτόμενη, προτείνει να δώσει στη Λένα αποζημίωση μετά την παραίτησή της από την βιοτεχνία. Η Ζίτσα και ο Ζλάταν προσπαθούν να επωφεληθούν από την απουσία ταβέρνας πλέον, στο χωριό.

Read More

And More