Κώστας Φραγκολιάς: Το παθιασμένο φιλί στη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη απολαμβάνουν τις διακοπές τους, λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα και τις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια σχέσης, ενώ συχνά θα δούμε κοινές τους φωτογραφίες στα social media!

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και με αφορμή τα γενέθλιά της, η Δώρα Πατσιώτη εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη της προς τον Κώστα Φραγκολιά, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν στην παραλία.

«Να με χαίρεστε εσείς που με αγαπάτε και είστε πολλοί! Σας αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά! Οι ευχές σας γεμίζουν την καρδιά μου,
Κώστα Φραγκολιά είσαι το πολύτιμο διαμάντι μου», έγραψε στο instagram η Δώρα Πατσιώτη.

Κώστας Φραγκολιάς – Το δημόσιο Σ ‘αγαπώ στην σύντροφό του

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Δώρας Πατσιώτη, ο Κώστας Φραγκολιάς ευχήθηκε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!!! Στη βασίλισσα της Γλύφας, Βαρθολομιού και Γαστούνης,Γλυφάδας,Νέας Σμύρνης,Νέου Βουτζά,Πατησίων άνω και κάτω,και φυσικά της καρδιάς μου… Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα… Σε ευχαριστώ που οι χαρές είναι περισσότερες… Σε ευχαριστώ που 5 χρόνια τώρα με έχεις βάλει στη ζωή σου… Σε ευχαριστώ για αυτό που έχουμε… Σε αγαπώ…» έγραψε ο Κώστας Φραγκολιάς

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias)

Read More

And More