Κώστας Γρίμπιλας: Αποκάλυψε τον χωρισμό του! “Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί”

Ο Κώστας Γριμπίλας έχει μία από τις πιο δυνατές και συγκινητικές ιστορίες ζωής. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Αυστραλία, έχει βιώσει μερικές από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να ζήσει κάποιος. Αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη δυσκολία, αυτή του τέλους του γάμου του με τη σύζυγό του, Πόπη.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Κώστας Γριμπίλας αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πως εδώ και έναν χρόνο περίπου έχει χωρίσει οριστικά από τη γυναίκα του, η οποία του στάθηκε σαν βράχος όλα αυτά τα χρόνια. 

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

Ο Κώστας Γριμπίλας το 2008 – και ενώ ζούσε με τεχνητή καρδιά – έλαβε ένα δώρο ζωής από τον 20χρονο τότε Ντουζόν Ζαμίτ από την Αυστραλία, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Μύκονο μετά από έναν καυγά. Λίγα χρόνια αργότερο, όμως και συγκεκριμένα το 2013, ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του έχασαν την πρώτη κορούλα τους σε ηλικία μόλις 9 μηνών. 

Ωστόσο, το 2016, η ζωή τους χαμογέλασε ξανά καθώς απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους: τον Εμμανουήλ και τη Στεφανία, ενώ 2 χρόνια μετά γεννήθηκε και το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Αναστασία – Χριστίνα.

Read More

And More