Kώστας Γριμπίλας: Η απόλυτη ευτυχία μετά τα δύσκολα! Τα γενεθλια των 3 παιδιών του! [pics]

Η ιστορία του Κώστα Γριμπίλα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και πιο δυνατές ιστορίες ζωής! Ο Κώστας το 2008 και ενώ ζούσε με τεχνητή καρδιά έλαβε ένα δώρο ζωής από τον 20χρονο τότε Ντουζόν Ζαμίτ από την Αυστραλία, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Μύκονο μετά από έναν καυγά…. Ο Κώστας Γριμπίλας ζει από τότε στην Αυστραλία με τη σύζυγό του Πόπη και παρά το χτύπημα της μοίρας να χάσει το πρώτο του παιδί μόλις 9 μηνών, πλέον ζει ευτυχισμένος αφού απέκτησε άλλα τρία υπέροχα παιδιά!

Το ζευγάρι που πριν από πέντε χρόνια έχασε την μόλις εννιά μηνών κορούλα του, την μικρή Κωνσταντίνα αφήνει πίσω το πένθος του, χωρίς να ξεχνά την μικρή του πριγκίπισσα στο όνομα της οποίας έχουν δημιουργήσει και κοινωφελές ίδρυμα, και ζει ευτυχισμένο με τα παιδιά του. Στη ζωή του ζευγαριού ήρθαν αρχικά τα δίδυμα Εμμνουήλ και Στεφανία, που γεννήθηκαν τον Μάρτη του 2016 και πριν ένα χρόνο γεννήθηκε  και η μικρή Αναστασία – Χριστίνα.

Σήμερα ο Κώστας δημοσίευσε τις πιο όμορφες και χαρούμενες φωτογραφίες της ζωής του. Τα γενέθλια και των διδύμων αλλά και της μικρής κόρης του, μαζί με παππούδες, συγγενείς και φίλους!

Read More

And More