Κώστας Γρίμπιλας: Τα πρώτα γενέθλια για τα δίδυμα παιδιά του!

Ένας χρόνος ευτυχίας συμπληρώθηκε για τον Κώστα Γρίμπιλα και την σύζυγό του Πόπη, που πέρσι τέτοια μέρα υποδέχτηκαν τα δίδυμα μωράκια τους. Το ζευγάρι πέρασε δύσκολα, μετά το πένθος για το θάνατο της 9 μηνών κόρης του Κωνσταντίνας, αλλά βλέπει και πάλι τη ζωή με αισιοδοξία, κρατώντας αγκαλιά τα δίδυμα μωρά του: τον Emmanuel και την Stephania.

Ο Κώστας τον οποίο γνωρίσαμε, μέσα από την περιπέτεια της υγείας του και την μεταμόσχευση καρδιάς που έκανε πριν χρόνια έζησε πολύ δύσκολες στιγμές. Η κόρη του Κωνσταντίνα έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να γίνει ενός χρόνου. Εκείνος και η γυναίκα του βυθίστηκαν στο πένθος, αλλά βρήκαν το κουράγιο να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα πολλές φορές έλεγε στα social media πως τώρα πια δεν φοβάται για το κοριτσάκι του, γιατί ξέρει πως έγινε “άγγελος”.

Μάλιστα, με το που γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του, ανέβασε φωτογραφίες με τα πατουσάκια τους στο Facebook ενημερώνοντας τους φίλους του για τα ευχάριστα νέα και γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τα μωρά, από την νεκρή του κόρη.

Και τώρα που τα δυο αγγελούδια έγιναν ενός χρόνου ανέβασε φωτογραφίες τους στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε γενέθλια. Σε ευχαριστώ θεέ μου!”.

Read More

And More