Κώστας Γρίμπιλας: Το μνημόσυνο για τα 4 χρόνια από το θάνατο της κόρης του και η κίνηση αγάπης

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της μικρής Κωνσταντίνας τους και ο Κώστας Γρίμπιλας με την σύζυγό του Πόπη συνεχίζουν να κρατούν με κάθε τρόπο την ανάμνησή της ζωντανή. Η μικρή Κωνσταντίνα έφυγε ξαφνικά σε ηλικία μόλις εννιά μηνών και βύθισε το ζευγάρι στο πένθος. Τώρα οι δυο τους ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές, με τα χαμόγελα των δίδυμων παιδιών τους -που γεννήθηκαν πέρσι το Μάρτη- αλλά δεν ξεχνούν την Κωνσταντίνα τους που έχει γίνει “άγγελος” και τους φυλά από ψηλά.

Το ζευγάρι μάλιστα στη μνήμη του μωρού τους δημιούργησε το ίδρυμα με το όνομα “The Konstantina Angelique Gribilas Foundation” για να ενισχύσει το Νοσοκομείο Παιδιών στο Σίδνεϊ και άλλους κοινωφελείς φορείς που ασχολούνται με τα παιδιά. Και με αφορμή τα τέσσερα χρόνια , από το χαμό του παιδιού τους διοργάνωσαν νέο έρανο για να αγοραστεί για “Το χαμόγελο του Παιδιού” μια κινητή μονάδα θεραπείας για παιδιά στην Ελλάδα.

“Σήμερα με αφορμή τα 4 χρόνια στη μνήμη της “Κωνσταντίνας Αγγελικής Γρίμπιλα”, ο Κώστας, η Πόπη, ο Εμμανουήλ και η Στεφανία, στηρίζουμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού και ενισχύουμε την αγορά μιας κινητής μονάδας θεραπείας για παιδιά στην Ελλάδα”, έγραψε ο Κώστας Γρίμπιλας και ανέβασε φωτογραφίες από το συγκινητικό μνημόσυνο της κόρης του Κωνσταντίνας.

Read More

And More