Κώστας Γρίμπιλας: Το πρώτο δώρο για τα δίδυμα που περιμένει η σύζυγός του!

Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αλλά ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του Πόπη χαμογελούν ξανά. Μετά τα δύσκολα που πέρασαν και τη θλίψη για το χαμό της 9 μηνών κορούλας του Κωνσταντίνας, ο γνωστός δημοσιογράφος και η γυναίκα του περιμένουν δίδυμα.
Τα μωράκια -ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι- αναμένεται να γεννηθούν τον Φλεβάρη και το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο. Ήδη έχει πάρει τα πρώτα ρουχαλάκια για τα παιδιά και τώρα δέχτηκε και το πιο όμορφο και τρυφερό δώρο από τους νονούς τους. Δυο μικροσκοπικά ζευγάρια γιορτινά παπουτσάκια για τα μωράκια που έρχονται.

First Xmas gift from Nono , Nona & Nono.

Δημοσιεύτηκε από Kosta Gribilas στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Αξίζει να σου θυμίσουμε, ότι ο Κώστας Γρίμπιλας αποκάλυψε πρώτη φορά πως περιμένει δίδυμα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη (δες εδώ). Το ζευγάρι είχε περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά το χαμό της κόρης του, ενώ, στο παρελθόν Κώστας έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τη ζωή του όταν δημιουργήθηκε πρόβλημα με την καρδιά του. Εδώ και χρόνια ζει μεταμοσχευμένος με την καρδιά του Ντουζόν που έχασε τη ζωή του, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου το 2008 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο.

Read More

And More