Κώστας Γρίμπιλας: Βάφτισε την 8 μηνών κορούλα του! [pics]

Μετά τα δύσκολα, μόνο χαρές για τον Κώστα Γρίμπιλα και την οικογένεια του! Ο γνωστός δημοσιογράφος που ζει χάρη στη μεταμοσχευμένη καρδιά του Ντουζόν Ζαμίτ και πέρασε πολλά, όταν έχασε με την σύζυγό του την πρώτη τους κορούλα, τώρα έχει βρει πια τις ισορροπίες του και χαμογελά ξανά.

Το ζευγάρι που πριν από τέσσερα χρόνια έχασε την μόλις εννιά μηνών κορούλα του, την μικρή Κωνσταντίνα αφήνει πίσω το πένθος του, χωρίς να ξεχνά την μικρή του πριγκίπισσα στο όνομα της οποίας έχουν δημιουργήσει και κοινωφελές ίδρυμα, και ζει ευτυχισμένο με τα παιδιά του. Στη ζωή του ζευγαριού ήρθαν αρχικά τα δίδυμα Εμμανουήλ και Στεφανία, που γεννήθηκαν τον Μάρτη του 2016 και τον Φλεβάρη του 2018 απέκτησε την μικρή Αναστασία – Χριστίνα.

Η μόλις οκτώ μηνών κορούλα του Κώστα και της Πόπης Γρίμπιλα μάλιστα έκανε τώρα το baby bloom της και έκλεψε τις εντυπώσεις. Χαρούμενος μάλιστα, ο μπαμπάς της ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες από τα βαφτίσια γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους μας κουμπάρους Pam & George Fokas και σε όσους έγιναν μάρτυρες της βάπτισης της κούκλας μου. Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα αγγελούδια μου . Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο παππού και γιαγιά για τα παιδιά μου».

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More