Κώστας και Δάφνη Σημίτη: Στο Ηρώδειο με την εγγονή τους!

Λάτρεις του θεάτρου είναι ο Κώστας Σημίτης και η σύζυγός του Δάφνη. Το ζευγάρι, που μετρά περίπου μια 50ετία μαζί, κάνει σπάνια βραδινές εξόδους αλλά στην πλειοψηφία τους είναι για να δουν κάποια θεατρική παράσταση.

Το TLIFE τους συνάντησε αυτή τη φορά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού όπου παρακολούθησαν τη μουσική παράσταση «Kiss me, Kate» του Κόουλ Πόρτερ.

Οι σκηνοθέτες της παράστασης: Πάρις Μέξης και Γιώργος Πέτρου μεταφέρουν από τα παρασκήνια ενός σύγχρονου θεάτρου, σε ένα χωριό της Ιταλίας του 1950, μια φανταστική σαιξπηρική Πάδουα στην οποία παίζεται η «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι».

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του είχαν στην συντροφιά τους και την εγγονή τους.

Στην παράσταση παίζουν οι: Ειρήνη Καράγιαννη, Χάρης Ανδριανός, Νάντια Κοντογεώργη, Χάρης Ρώμας, Κώστας Βουτσάς, Ιάσονας Μανδυλάς, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Δημήτρης Ναλμπάντης.



Δύο λόγια για το έργο

Δύο ηθοποιοί – σταρ, πρώην σύζυγοι, συναντώνται ξανά στη σκηνή για να ερμηνεύσουν την Κατερίνα και τον Πετρούκιο σε μια νέα μουσική εκδοχή της «Στρίγγλας που έγινε αρνάκι» του Σαίξπηρ. Η ανυπότακτη σταρ και ο εγωκεντρικός, αλλα χαριτωμένος πρώην σύζυγος ακροβατούν στα όρια των αντοχών τους, φλερτάρουν, ερωτεύονται και παραδίδονται στην τρέλα του έρωτα, αφήνοντας πίσω τους κλισέ και κοινωνικές επιταγές. Γύρω τους, μια τραγουδίστρια του καμπαρέ, ένας τζογαδόρος χορευτής, δύο γκάνγκστερ παλιάς κοπής, ένας ναύαρχος και ένας χορός παρεξηγήσεων και κοινωνικών στερεοτύπων που αποδομούνται και ξανασυστήνονται στο κοινό.

Read More

And More