Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρέτισε τον σπουδαίο ηθοποιό

Ηθοποιοί αλλά και στελέχη του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Αίθριο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό. προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Ο Κώστας Καζάκος που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα και αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 13/9 βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

Επιθυμία του Κώστα Καζάκου ήταν μετά τον θάνατό του το σώμα του να γίνει δωρεά προς την επιστήμη για την εκπαίδευση των φοιτητών. Γι΄αυτό και η οικογένειά του με την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ της οποίας υπήρξε μέλος, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια αποχαιρετιστήρια τελετή στη μνήμη του. 

Εκεί, σύσσωμη η οικογένειά του (η σύζυγός του Τζένη Κόλλια, τα παιδιά του Κωνσταντίνος Καζάκος, Αλέξανδρος Καζάκος, Ηλέκτρα Καζάκου αλλά και τα εγγόνια του Τζένη Καζάκου και Ιάσονας Καζάκος) αλλά και μια σειρά από ηθοποιούς έδωσαν το παρών όπου συγκινημένοι παρακολούθησαν στιγμές από την πορεία του Κώστα Καζάκου και άκουσαν όσα είχαν να πουν για εκείνον πρόσωπα που τον γνώρισαν.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών ήταν οι: Τάνια Τρύπη (πρώην σύζυγος του γιου του Κωνσταντίνου), Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Βάνα Πεφάνη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Κιμούλης, Θάνος Καλληώρας, Μαρούσα Στρογγύογλου, Διονύσης Τσακνής, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Αγγελική Ξένου.

O Kωνσταντίνος Καζάκος με τον γιο του Ιάσονα και την κόρη του Τζένη Καζάκου

Η σύζυγος του Κώστα Καζάκου Τζένη Κόλλια με την κόρη τους Ηλέκτρα και τον γιο τους Αλέξανδρα

Ελένη Γερασιμίδου

Βάνα Πεφάνη, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Θάνος Καληώρας

Τάνια Τρύπη-Μαρούσα Στρογγύογλου

Αλέκα Παπαρήγα

Τάνια Τρύπη-Μαρούσα Στρογγύογλου

Άγγελος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Κουτσούμπας

Γιώργος Κιμούλης-Διονύσης Τσακνής

Μιχάλης Ιατρόπουλος

 

Άγγελος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Κουτσούμπας

Ηλέκτρα Καζάκου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Νταίζη Λεμπέση-Άγγελος Αντωνόπουλος

Δημήτρης Κουτσούμπας, Τζένη Κόλλια

Θάνος Καληώρας-Αγγελική Ξένου-Ελένη Γερασιμίδου-

   

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More