Κώστας Κοκκινάκης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με την 20χρονη σύντροφό του στο πλευρό του [pics, video]

Ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε 43 και γιόρτασε τα γενέθλια του μαζί με τους αγαπημένους του φίλους αλλά και τη σύντροφό του. Μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, ο γνωστός πολίστα έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της 20χρονης Χριστίνας Κανελλοπούλου. Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και παρά την διαφορά ηλικίας έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες στη σχέση τους. Τον περασμένο Απρίλιο, ο φωτογραφικός φακός του ΤLIFE απαθανάτισε για πρώτη φορά το όμορφο ζευγάρι σε νυχτερινή του έξοδο και τόσο ο Κώστας όσο και η Χριστίνα έδειχναν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το πέρασαν μαζί και μάλιστα η Χριστίνα συνόδευσε τον καλό της στον γάμο του κολλητού του φίλου Γιώργο Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα που έγινε στην Τήνο. Οι καλοκαιρινοί προορισμοί πολλοί και σε έναν από αυτούς η εντυπωσιακή Χριστίνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα mini video με τον αγαπημένο της.

Όπως ήταν λογικό, η Χριστίνα δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του συντρόφου της την ημέρα των γενεθλίων του. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε την λαχταριστή τούρτα του αγαπημένου της στις ιστορίες του Instagram.

Πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 20α γενέθλιά της

Στον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα στην Τήνο

Read More

And More